Partner login

Anliggende stiger

Sikkert arbeid i anliggende stiger

Anliggende stiger

Wibe Ladders - Norge

Wibe Ladders har tre nivåer på anliggende stiger; BASE, PROF og PROF+. Det er mulig å legge til sikkerhetsutstyr på alle stigene ut i fra hva det tiltenkte formålet ved bruk at stigen krever. Våre anliggende stiger er en kombinasjon av teknologi og innovasjon som er utviklet i tett samarbeid med erfarne håndverkere.

ANLIGGENDE STIGE LPX

Våre anliggende LPX-stiger i PROF+ serien er utviklet for at arbeid i høyden skal kunne utføres på en sikker måte. Stigene er designet for de utfordringene en møter ute i arbeidshverdagen. Forlengelsesben og sikkerhetsben er inkludert som standardfunksjoner på alle LPX-modellene. Forlengelsesben gjør det enkelt å tilpasse for ujevne underlag og sikkerhetsbenene stabiliserer stigen i alle retninger for å unngå de vanligste ulykkene. Ekstra brede trinn gjør stigen tryggere og mer behagelig å klarte i. Stigene er godkjent i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 og de nye BOX-profilene gir stigene økt slitestyrke og stabilitet.

LPX anliggende stiger er en kombinasjon av teknologi og innovasjon som er utviklet i tett samarbeid med erfarne håndverkere.

ANLIGGENDE STIGER LPR

Anliggende stiger LPR i PROF-serien er ekstra brede som gir deg god plass for å kunne arbeide på en sikker måte. Den sterke BOX-profilen gir ekstra stabilitet. Stigefot er inkludert på alle LPR-modellene over 3 meter, for å forhindre den vanligste stigeulykken - det at stigen velter sidelengs. Stigene er godkjent i henhold til den nyeste europeiske standarden EN 131 og de nye BOX-profilene gir stigene økt slitestyrke og stabilitet.

ANLIGGENDE STIGER LBA

Vår BASE-model LBA er et godt valg for profesjonelle gjør-det selv- entusiaster som krever en sterk, trygg og brukervennlig stige. Den nye modellen følger de nyeste europeiske forskriftene, og er en kombinasjon av teknologi og innovasjon utviklet i nært samarbeid med erfarne håndverkere.

Produsert i Nässjö

Våre anliggende stiger er produsert i Wibe Ladders sin egen fabrikk i Nässjö, Sverige, og gjennomgår omfattende kvalitetskontroller gjennom hele prosessen. Arbeid i høyden er alltid en risiko. Derfor er sikkerhet viktig for oss når vi utvikler nye produkter. Alt for at du skal arbeide sikkert og trygt i høyden.

Kombinasjonsmodus - konverter din anliggende stige til en frittstående stige

Lær hvordan du kan konvertere din anliggende stige til en frittstående stige her.

Det avgjørende sikkerhetsutstyret

De vanligste ulykkene fra arbeid i anliggende stiger skyldes enten at stigen velter til siden eller at bunnen sklir ut fra veggen. For å kunne sette opp stigen på en sikker måte, kreves enten mulighet for å feste den i toppen eller i kombinasjon med ulike typer sikkerhetsytstyr.

Les mer her.

Spør oss