Partner login

Arbeidsplattformer

Wibe Ladders - Norge

En arbeidsplattform er et allsidig verktøy som kan brukes til en rekke varierende arbeidsoppgaver som f.eks. vedlikehold, maling, installasjon og lager.

Ved bruk av arbeidsplattform får du en større plattform å stå på, bedre fallsikring og bedre stabilitet i forhold til anliggende stiger. Du er sikrere med fallsikring på fire sider slik at du kan arbeide med begge hender.

Den store plattformen og stødige fallsikringen gir deg god bevegelsesfrihet og balanse slik at du kan ha fokus på arbeidsoppgaven og arbeide mer effektivt. En arbeidsplattform er også et godt alternativ til stillas siden de er enklere å manøvrere og ikke krever montering.

Du kan velge mellom tre ulike modeller. HAP og WP er basert på samme lette aluminiumkonstruksjon og TMR er basert på en robust stålkonstruksjon. Uansett hvilken modell du velger får du et pålitelig verktøy med stor plattform og solid fallsikring på fire sider.

Lett og smidig arbeidsplattform, WP.

WP er den letteste modellen. Aluminiumkonstruksjonen er letthåndterlig.

Utforsk WP

Høydejusterbar arbeidsplattform, HAP.

HAP er en høydejusterbar arbeidsplattform som gjør den fleksibel og passer i mange ulike situasjoner. Du kan være sikker på at du alltid finner den beste og mest komfortable arbeidsposisjonen slik at du kan ha fokus på arbeidet.

Utforsk HAP

Robust og stabil, opp til 3 meter, TMR.

TMR er produsert i en veldig stabil og robust stålkonstruksjon. Dype trinn og en komfortabel hellning gjør at du kan arbeide både komfortabelt og sikkert.

Utforsk TMR

Wibe Ladders arbeidsplattformer, funksjoner

 • Enkel å transportere

  Dobble hjul og en kompakt, lett aluminiumkonstruksjon gjør HAP og WP veldig enkle å flytte og transportere - både utslått og sammenslått.

 • Komfortabel og sikker

  En enklere hellning på trappen og 110 mm dype trinn gjør TMR ekstra sikker og komfortabel for deg som klatrer mye opp og ned.

 • Arbeid i riktig høyde

  Våre plattformer er tilgjengelige i ni ulike høyder, fra 1 til 3 meter.

 • Stor plattform

  Alle tre modellene har store plattformer i stål. Du får en stabil overflate å stå på og et stort område du kan bevege deg på slik at du kan arbeide effektivt.

 • Fleksibelt med høydejusterbar plattform

  HP er høydejusterbar mellom 1,1 og 2 meter, noe som gjør den veldig fleksibel og brukervennlig i mange situasjoner. Du kan være sikker på at du alltid finner en god arbeidsposisjon - slik at du kan fokusere på arbeidet.

 • Fallsikring på fire sider

  Alle arbeidsplattformene har fallsikring på fire sider, noe som gir en sikker arbeidsplass.

 • Sammenleggbar

  HAP og WP er sammenleggbare for enkel transport og oppbevaring.

Bra Arbeidsmiljøvalg

Alle våre nye arbeidsplattformer - HAP, WP og TMR - oppfyller kravene til "Bra Arbeidsmiljøvalg" i alle høyder. Dette betyr at de er et godt valg for sikkert arbeid.

Les mer om Bra Arbeidsmiljøvalg

Sikkert arbeid

For å arbeide sikkert må du huske tre ting; velg riktig produkt, bruk produktet riktig og inspiser stigen regelmessig.

Lær deg å arbeide sikkert

Spør oss