Partner login

En profftrapp i egen klasse

Wibe Ladders - Norge

Profftrapp 90P er resultatet av 90 år med innovativ produksjon av stiger. Trappen er konstruert med en ekstra stor plattform, sammenleggbare rekkverk og ergonomisk design. I følge oss er nok dette den beste trappen vi har designet.

90P er en robust og brukervennlig premium stige med en konstruksjon som kombinerer utprøvd teknologi og nye innovasjoner.

Basert på 90 år med erfaring

Profftrapp 90P lanseres i forbindelse med at Wibe Ladders feirer 90 år og er resultatet av mange års erfaring med produksjon av stiger. Trappen er utviklet i tett samarbeid med håndverkere for å sikre at deres behov blir dekket.

"Med lanseringen av 90P får vi et fullverdig sortiment, samtidig som vi også oppfyller kravene fra byggefirmaer samt håndverkeres ønske om et produkt som er lett å håndtere," sier Anton Lövgren, produktansvarlig.

produsert i robust overflatebehandlet metall

Profftrapp 90P er produsert i metall og smeltet med radial-naglet feste, noe som gjør den ekstremt slitesterk og sikrer lang levetid. Sideprofilene og hyllen er også overflatebehandlet som forhindrer sverte på hender og klær.

Ektra stor plattform gir sikrere arbeidsdag

Den ekstra store plattformen på profftrappen gir deg god plass til å jobbe både effektivt og sikkert, i alle høyder. For ytterligere sikkerhet er hvert trinn ekstra dype og har toveis sklisikring.

sammenleggbare rekkverk forenkler transport

90P leveres med sammenleggbare rekkverk som gir fallsikring på tre sider. For å forenkle transport og oppbevaring kan rekkverket legges sammen.

Multifunksjonell hylle i metall

Den romslige hyllen er produsert i metall for å sikre holdbarhet. Foruten å være overflatebehandlet for å unngå sverte, er den også designet for oppbevaring av verktøyet man trenger.

godkjent i henhold til ”Bra arbeidsmiljøvalg” opp til 2 meter

90P er godkjent i henhold til "Bra arbeidsmiljøvalg" opp til 2 meter. Det betyr at produktet møter en rekke ekstra krav, i tillegg til de grunnleggende kravene som må være på plass for at produktet skal bli godkjent.

55Pn er merket "Bra arbeidsmiljøvalg" som er en svensk merking for sikkert arbeid i høyden. Merkingen gjelder 55P opp til plattformhøyde 1,2 meter.

Kravene til plattformhøyde og fallsikring er ulikt ut ifra høyden på stigen. I tillegg er det flere generelle regler som gjelder alle høyder.

Les mer om 'Bra Arbeidsmiljøvalg'

I en klasse for seg selv

90P er en robust og brukervennlig premium trapp med konstruksjon som kombinerer utprøvd teknologi og nye innovasjoner.

Produktside

Spør oss