Partner login

Arbeidsbukk 20TP - Lett å bære og oppbevare

Wibe Ladders - Norge

Vi presenterer BASE Arbeidsbukk 20TP. Liten og sikker arbeidsbukk – lav vekt, mange bruksområder og lett tilgjengelig når du trenger den.

Lett å bære med seg og sikker i bruk.

En arbeidsbukk i aluminium av god kvalitet. «20TP er en arbeidsbukk for håndverkere. Den er lett å bære og slå sammen, sånn at du enkelt kan ta den med deg overalt», sier Jesper Östergren, Product Manager i Wibe Ladders. «Enten det er i butikken eller på lageret, hjemme eller på jobb, er den allsidig, sikker og pålitelig.»

Ren profil

Arbeidsbukken 20TP har et rent uttrykk og en ren overflate. Den er laget av eloksert aluminium, som betyr at verken hendene eller klærne blir svertet ned, slik at du kan fokusere på jobben.

Lett å bære med seg og lett å oppbevare.

Arbeidsbukk 20TP fås i to størrelser – den minste veier kun tre kilo. Den er lett å slå sammen, lett å transportere, lett å bære og oppbevare, slik at du alltid har den tilgjengelig når du skal gjøre noe eller rekke litt høyere opp.

Passer overalt – også i trange områder.

Arbeidsbukken er perfekt for trange områder. Fordi den veier så lite og er lett å ta med seg, er den også ekstra nyttig for elektrikere og andre fagfolk som må skifte arbeidsposisjon flere ganger mens de jobber. Den har 120 mm dype, ergonomiske trinn på begge sider – 40 mm dypere enn på standard arbeidsbukker – slik at det er lett og behagelig å bruke den i lengre perioder om gangen.

BASE Arbeidsbukk.

BASE Arbeidsbukk 20TP er en uunnværlig, liten arbeidsbukk i aluminium for profesjonelle håndverkere som noen ganger trenger en bukk hjemme eller på jobb.

Se alle arbeidsbukker og stiger i seriene BASE, PROF og PROF+ her.

Publisert 27 april 2021.

Spør oss