Partner login

Nytt komplett stillassortiment

Wibe Ladders - Norge

kOMPLETT stillasSORTIMENT - LeTTeRE å BESTiLLe Og HåNdTEre.

Stillas fra Wibe Ladders er enkle å bestille. Du kan bestille et komplett stillas for den høyden du trenger, eller du kan begynne med en grunnpakke og bygge på med påbyggingpakke til ønsket høyde senere. Tenk på at for høye høyder trenger du teleskopiske støtteben, og du må derfor velge grunnpakke høy allerede fra starten.

I påbyggingpakken finner du alt du trenger for å nå en høyere plattformshøyde. Wibe Ladders har fokusert på å gjøre det enkelt for kundene. Når du kjøper et stillas fra oss vet du at det er komplett, alle deler inngår. Du får plattform hver andre meter byggehøyde og fire støtteben.

Wibe Ladders scaffolding packaging scaffolds

De nye stillasene har smarte løsninger for å gjøre håndverkerens arbeidsmiljø så trygt og komfortabelt som mulig. Diagonalstaging og et design som hindrer hjulene fra å glippe gjør at stillasene beveger seg mindre.

Wibe Ladders scaffolding scaffolds locking clamp Den smart utformede låsekloen har et gripevennlig pistolgrep med plass for to fingrer, noe som gir deg mer kraft. Den slagkraftige låsekloen kan til og med hvile på rammepinnen uten å gå i lås utilsiktet når du demonterer stillaset. Fargekodede støtteben minsker snublerisikoen og fargekodede stag gør det enkelt å montere. Plattformsprofilen er avrundet og god å holde i.

Sikkerhet i hvert trinn har som alltid høysete prioritet ved produktutviklingen hos Wibe Ladders. Det er intet unntak med vårt nye stillassortiment. Våre komplette stillas inkluderer alltid plattform hver andre meter byggehøyde, sparkelist, støtteben og låseklo. Låsekloen holder sammen nye seksjoner med underliggende seksjoner og sørger for økt sikkerhet under bygging av stillaset. Sammen med våre kunder, og som et resulatat av brukerundersøkelser, har vi utviklet en svært robust konstruksjon som er bygget for å vare i mange år i vårt tøffe, nordiske klima.

Det nye stillassortimentet består av 4 forskjellige stillas som alle er godkjent i henhold til EN 1004 Klasse 3 og typetestad av SP under SPCR 064.

Wibe Ladders divider with frame

Det nye produktsortimentet består av følgende stillas:

Wibe Ladders scaffolding stairway tower st 1400Trappestillas ST 1400.
Plattformshøyde 2.2 - 12.2 m
(plattform 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding rolling tower rt 1400Bredt Rullestillas RT 1400.
Plattformshøyde 2.2 - 12.2 m
(plattform 1.4 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding rolling tower rt 750Smalt Rullestillas RT 750.
Plattformshøyde 2.2 - 12.2 m
(plattform 0.75 x 2,5 m).
Wibe Ladders scaffolding foldable scaffold ft 1400HåndverksstillasFT 750.
Plattformshøyde 1.8 - 5.8 m
(plattform 0.75 x 1,8 m).

Publisert 06 november 2012.

Spør oss