Partner login

Nye teleskopstiger

Wibe Ladders - Norge

Vi lanserer nå to nye teleskopstige modeller. TL-modellen for vårt HOME-segment er 2.9 meter lang. TLP-modellen er for Prof-segmentet og er tilgjengelig i to lengder; 3,4 meter og 4,0 meter.

Den store fordelen med teleskopstiger er selvfølgelig at de er enkle å bruke, transportere og oppbevare. Du får enkelt plass til de i bilen eller på et lager/bod. En annen fordel er at de kan brukes i den lengden du måtte ønske, noe som gjør de perfekte for innendørs bruk og på trange områder. Vår Home stige (TL) er perfekt for arbeid i eller rundt huset og på båten. Vår Proff stige (TLP) er perfekt for f.eks.serviceteknikere som arbeider på trange områder og flytter seg ofte rundt.

Forskjellen på de to modellene, bortsett fra lengden, er at TLP modellen har stigefot som reduserer risikoen for at stigen sklir sidelengs og sidearmer på toppen slik at stigen får avstand fra veggen og du kan gripe rundt overste trinn. De to modellene har også ulike løsninger for å redusere klemfare ved sammenslåing.

TL-modellen har avstand mellom trinnene sammenslått, mens TLP har luft-brems mekanisme som slår stigen sammen kontroller. Den største forskjellen mellom disse løsningene er at TLP-modellen blir mer kompakt sammenslått.

Begge stigene er godkjente i henhold til Europeisk standard EN 131.

Publisert 23 april 2018.

Spør oss