Partner login

Vi feirer 90 år med å lansere en ny profftrapp

Wibe Ladders - Norge

90 år etter vi produserte vår første stige lanserer vi nå profftrappen 90P - et stødig og brukervennlig premium produkt med rekkverk på siden og en ekstra stor, robust plattform.

"Vi har sett et behov for å utvide vårt sortiment robuste trappestiger med stor plattform", sier produktsjef hos Wibe Ladders, Anton Lövgren. "Markedet krever også en stabil og brukervennlig trapp for de virkelig tøffe oppgavene. Med lanseringen av 90P møter vi kravene til byggefirmaer, samtidig med håndverkerens ønske om et letthåndterlig produkt."

I følge Anton Lövgren er den nye modellen en kombinasjon av teknologi og nye innovasjoner, i tett samarbeid med håndverkere.

“Designet er basert på brukerens behov og byggebransjens krav, kombinert med 90 års erfaring og ekspertise i utviklingen av trappestiger med høy kvalitet. Det finnes ingen snarvei mot en god trappestige, det krever omfattende tilnærming med sikkerhet i hvert trinn," sier han.

Godkjent i henhold til ”Bra arbeidsmiljøvalg” opp til 2 meter

”Bra arbeidsmiljøvalg” er utviklet av "Riksbyggarnas säkerhetsgrupp" (National Builders security group) i Sverige for å redusere antall skader på byggeplasser. Forskriftene ble lansert i Sverige i 2012, og er nå også implementert i Norge. Finland har et lignende system, kalt VNA.

"De store entreprenørene i Skandinavia stiller i økende grad krav om at verktøy og utstyr skal være godkjent i henhold til Bra arbeidsmiljøvalg," sier Anton Lövgren. "Dette betyr at underleverandører må være klar over, og lære om, disse forskriftene. De må rett og slett møte kravene for å ikke bli stengt ute fra arbeidsplassen. Med 90P, kan de være sikre på at de har en trappestige som møter alle disse kravene."

produsert i Nässjö, Sverige

90P blir produsert i vår egen fabrikk i Nässjö, Sverige, med nøye kvalitetskontroll gjennom hele prosessen. I følge Anton Lövgren, er resultatet et produkt som tillater brukeren å gjøre jobben på en sikker og effektiv måte.

“Det er en veldig stabil og robust stige som samtidig er letthåndterlig. Det har en ekstra stor plattform med toveis sklisikring, fallbeskyttelse på tre sider og et ergonomisk design, som gjør at brukeren kan stå avslappet og ha fokus på arbeidsoppgaven. 90P er på alle måter en premium stige med lang levetid. Spør du meg vil jeg si at dette er nok den beste trappestigen noen gang laget."

Den nye trappestigen 90P lanseres i mai 2019.

Publisert 08 mai 2019.

Spør oss