Partner login

Sikkerhet i hvert trinn

Wibe Ladders - Norge

Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere. I over 90 år har vi ledet utviklingen av pålitelige stiger som holder den aller høyeste standarden på markedet.

Kvalitet og sikkerhet gjennomsyrer alt vi gjør, fra produktutvikling og produksjon til leveranse og arbeid for økt stigesikkerhet ute på arbeidsplassene. Alt for at du skal kunne stole på vårt løfte om at vi har tenkt sikkerhet, i hvert trinn.

Wibe Ladders er en del av Hultafors Group, som tilbyr en rekke høykvalitetsprodukter for profesjonelle håndverkere. Dette gir oss muligheten til å utvide horisonten og nå nye mål: å bli det ledende varemerket innen sikkerhet i hvert trinn.

"Alt vi gjør er basert på sikkerhet og kvalitet"

Kommersiell sjef Robert Agerskog snakker om vår filosofi og løfte om sikkerthet i hvert trinn.

“Når du kjøper et stigeprodukt fra Wibe Ladders kan du være sikker på dette: hver del, alt materiale og alle løsninger er undersøkt ned til hver minste detalj, og er nøye utformet for å garantere din sikkerhet. Dette gjelder hele vårt omfattende sortiment, alt fra våre stabile arbeidsbukker og stillas, til brann- og redningsstiger. Vi har en sikker løsning for alle høyder."

Hva er ‘sikkert arbeid’?

“Å arbeide sikkert betyr i bunn og grunn å velge riktig løsning for arbeidet som skal utføres. Skal du jobbe i lav høyde, eller høyt oppe? Eller er din sikkerhet ved opp- og nedstigning fra store høyder det viktigste? Vi har tenkt gjennom alle scenario for arbeid i høyden under utviklingen av våre produkter."

Hvordan sikrer dere kvaliteten på Wibe Ladders produkter?

“Alle våre produkter gjennomgår regelmessige tester av RISE, Sveriges forskningsinstitutt, for typegodkjenning i henhold til gjeldene krav. Vi gjennomfører i tillegg egne tester, overvåket av RISE, for å forsikre oss om at våre produkter møter den høye standarden vi lover. For oss handler det om en ting: du skal være sikker på at vi setter din sikkerhet først, i hvert trinn."

Wibe Ladders – En del av Hultafors Group

Wibe Ladders har vært en del av Hultafors Group siden 2007. Hultafors Group består av varemerker som Hultafors, Snickers Workwear, Solid Gear Footwear og Hellberg Safety for å nevne noen. Til sammen danner de en unik produktportefølje for profesjonelle håndverkere.

Hultafors tilbyr håndverkere et bredt utvalg av håndverktøy som meterstokker, hammere, vatere og brekkjern som alle er utviklet sammen med profesjonelle brukere. Hos Snickers Workwear finner du innovative og slitesterke arbeidsklær som arbeidsbukser og arbeidsjakker. Solid Gear tilbyr komfortable arbeidssko og vernesko som beskytter føttene dine. Hørselsvern fra Hellberg Safety hjelper deg med å unngå hørselstap på jobb, og de er ledende når det kommer til aktive hørselsvern med Bluetooth.

Wibe Ladders i tall

130,000 Arbeidsbukker og trappepaller blir årlig produsert på vår fabrikk i Nässjö.

365 km stiger blir produsert; det er ca. avstanden fra London til Amsterdam.

300 kg er den belastningen arbeidsbukkene og trappepallene i PROF+ sortimentet skal tåle 100 ganger før de forlater fabrikken.

En bærekraftig standard

Wibe Ladders er forpliktet til å sikre høy kvalitet og brukervennlige produkter til våre kunder og sluttbrukere, Wibe Ladders er sertifisert i henhold til følgende standarder:

SE-EN ISO 9001:2015
SE-EN ISO 14001:2015

Bruken av ISO Standarder - gjelder hele vår organisasjon - støtter våre ambisjoner om å fortløpende redusere omkostninger, fortløpende oppnå forbedringer, og til slutt oppfylle våre kunders behov og enda litt til. I tillegg støtter dette vårt engasjement om å handle ansvarsfullt med tanke på miljø og bidra til en bærekraftig fremtid.

Last ned vårt sertifikat (pdf, 425 kB)

Les mer om vårt arbeid rundt bærekraft

Vår historie

Wibe Ladders er fortellingen om hvordan mange oppfinnsomme mennesker har satt sitt preg på bedriften opp gjennom årene. Folk pleide si at ansatte hos Wibe Ladders var geniale, i dag ville vi nok kalt de innovasjonsdrevne. Og det er akkurat det vi er.

Hvordan det hele begynte

Made in Nässjö

Småland er kjent for sin produksjonsindustri, så det er et naturlig sted for vår fabrikk, i utkanten av Nässjö.

Les mer om håndverk og roboter

Bli en del av vårt innovative team

Wibe Ladders har produsert sikre løsninger for arbeid i høyden i mer enn 80 år. Vil du være en del av vår spennende fremtid?

Les mer om hvordan vi arbeider hos Wibe Ladders

Spør oss