Partner login

Jobbe med oss

Wibe Ladders - Norge

Wibe Ladders har laget sikre løsninger for arbeid i høyden i mer enn 80 år. Vil du være en del av vår spennende fremtid?

Hos Wibe Ladders setter vi alltid profesjonelle brukere først ved å sette sikkerhet først, i hvert trinn. Vi produserer produkter i høy kvalitet, og bruker mye tid og energi på utvikling av detaljer som gjør hvert produkt unikt. Vi kontrollerer hele produktutviklingen, fra idè til et ferdig produkt forlater fabrikken i Nässjö. Med andre ord, det er mange måter å være en del av vårt team.

Wibe Ladders er en del av Hultafors Group, som består av åtte ledende varemerker som produserer innovativt arbeidstøy, robuste verktøy og sikkerhetsutstyr som sørger for optimal funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og effektivitet.

Høres dette interessant ut? Klikk her for å se tilgjengelig jobber hos Wibe Ladders og andre varemerker i Hultafors Group.

Treff noen av våre medarbeidere

  • Kaj arbeider på lageret. Hans favorittprodukt er en klassiker: Trappestigen ASD+.

    "En ordentlig klassiker som minner mye om den originale stigen fra 1920-tallet."

  • Daniel arbeider med markedsføring og hans favorittprodukt er nivåjusterende sikkerhetsben.

    "Den desidert beste løsningen for sikkert arbeid på ujevnt underlag. Sikkerhetsben reduserer risikoen for de to vanligste årsakene til ulykker; at stigen sklir sidelengs eller at basen sklir ut fra veggen"

  • Jesper er produksjonsingeniør i Nässjö. Hans favorittprodukt er Trappestige 55P.

    "Jeg har brukt mye tid på produksjonslinjen for den nye 55P, og jeg syntes den nye trappen og produksjonscellen er fantastisk."

Sikkerhet i hvert trinn

Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere. I over 80 år har vi ledet utviklingen av pålitelige stiger som holder den aller høyeste standarden på markedet.

Mer om oss

Made in Nässjö

Småland er kjent for sin produksjonsindustri, så det er et naturlig sted for vår fabrikk, i utkanten av Nässjö.

Les mer om håndverk og roboter

Vår historie

Wibe Ladders er fortellingen om hvordan mange oppfinnsomme mennesker har satt sitt preg på bedriften opp gjennom årene. Folk pleide si at ansatte hos Wibe Ladders var geniale, i dag ville vi nok kalt de innovasjonsdrevne. Og det er akkurat det vi er.

Hvordan det hele begynte

Spør oss