Partner login

Produsert i Nässjö

Wibe Ladders - Norge

Den sørlige svenske provinsen Småland er kjent for sin industriproduksjon, så dette er et naturlig sted for vår produksjon, i utkanten av Nässjö.

Wibe Ladders startet opprinnelig mye lengre nord i Mora, men har ligget i Nässjö siden 1996. Med sin strategiske plassering med tanke på logistikk, er Nässjö ideelt for å sikre rask levering til kundene. Her produserer våre 40 medarbeidere det meste av vårt sortiment og bruker ca. 1200 tonn aluminium hver år. Siden vi har vår egen fabrikk, kan vi være sikre på at det vi produserer er av høyeste kvalitet og produsert med respekt for mennesker og miljø.

håndverk og roboter

Vårt fabrikklokale på 14.000 kvadratmeter består av produksjon, kontorer, lager og testlaboratorium. Her møtes håndverk, moderne robot-teknologi og automatisert produksjon.

Bli en del av vårt innovative team

Wibe Ladders har produsert sikre løsninger for arbeid i høyden i mer enn 80 år. Vil du være en del av vår spennende fremtid?

Les mer om hvordan vi arbeider hos Wibe Ladders

Sikkerhet i hvert trinn

Wibe Ladders er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere. I over 80 år har vi ledet utviklingen av pålitelige stiger som holder den aller høyeste standarden på markedet.

Mer om oss

Vår historie

Wibe Ladders er fortellingen om hvordan mange oppfinnsomme mennesker har satt sitt preg på bedriften opp gjennom årene. Folk pleide si at ansatte hos Wibe Ladders var geniale, i dag ville vi nok kalt de innovasjonsdrevne. Og det er akkurat det vi er.

Hvordan det hele begynte

Spør oss