Partner login

Historie

Wibe Ladders - Norge

Den første stigen til Wibe Ladders ble produsert i en liten fabrikk i Mora allerede i 1929. Det var den første stigen som var produsert av stålrør, og knapt noen kunne vel tenke seg at den skulle få en slik gjennomslagskraft.

Bak den revolusjonerende stålstigen stod oppfinneren Anders Wikstrand. Sammen med finansmannen Victor Berg la han grunnlaget for selskapet som også i dag drives etter deres prinsipper: å tenke kvalitet og sikkerhet, i hvert trinn.

Sikkerhet stiger

Suksessen til Wibe Ladders skyldes i stor grad de oppfinnsomme personene som har preget selskapet. Det ble tidligere sagt at ansatte hos Wibe Ladders var litt finurlige, i dag skulle vi nok si innovasjonsdrevne. For det er nettopp det vi er.

I årenes løp har vi gjennomført en rekke oppkjøp, flyttet virksomheten fra Mora og samtidig blitt oppkjøpt selv. Til tross for dette har Wibe Ladders beholdt sjelen og fortsatt med å vise vei når det gjelder utviklingen av pålitelige stiger som holder den aller høyeste standarden på markedet. Det har gjort at vi i dag er Nordens ledende produsent av yrkesstiger, arbeidsbukker og stillaser for profesjonelle håndverkere.

Wibe Ladders er i dag en del av Hultafors Group. Det gir oss styrke til å utvide horisonten ytterligere og sikte mot neste mål: Å bli det ledende varemerket når det gjelder "Sikkerhet, i hvert trinn".

Spør oss