Partner login

Håndverkstradisjon og robotteknologi

Wibe Ladders - Norge

Test av stigerWibe Ladders startet opprinnelig i Mora, men har siden 1996 drevet virksomheten i Nässjö, som har en utmerket beliggenhet med tanke på distribusjon ut til kundene.

I fabrikklokalene på 14 000 kvm er det kontorer, produksjon, lager og testlaboratorium. Her forenes gamle håndverkstradisjoner med moderne robotteknologi og helautomatisert produksjon.

I dag er Wibe Ladders eid av Hultafors Group AB.

verdens tøffeste stigetester

Her i Nässjö tester vi alle våre produkter. Men vi nøyer oss ikke bare med å leve opp til de tøffeste kravene som stilles av europeiske myndigheter. Eller at produktene regelmessig testes av SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut – for å bli typegodkjente iht. gjeldende standard.

Fabrikken i Nässjö

Eller å gjøre egne SP-kontrollerte tester hver måned for å være sikre på at produktene holder det vi lover. Vi mener man skal stille enda høyere krav til din sikkerhet. Derfor utfører vi også egne tester som er mye strengere enn det myndighetene krever.

Når kravet er å belaste stigen én gang med 300 kg, utfører vi også dynamiske tester i vår spesialutviklede testmaskin. Der har bukkene og pallene i vårt PROF+-sortiment blitt belastet med 300 kg 100 000 gånger. Uten å gå i stykker. Det er hva vi kaller sikkerhet, i hvert trinn.

Spør oss