Partner login

55P vs 44P

Wibe Ladders - Norge

Vi har to nye profftrapper, men hva er forskjellen på de?

55P er en robust trapp designet for proffens hverdagsbruk. Stabil aluminiumsprofil, samt plattform og hylle i metall gir en stabil trapp med lang levetid.

44P er en trapp for de raske og enklere jobbene. Hylle og plattform i plast og smale sideprofiler gjør trappen lettere. Den har ikke samme robusthet som 55Pn og designet gjør at plattformen ikke blir høyere enn 1,7 meter sammenlignet med 55Pn som blir opp til 3 meter.

Se sammenligningen her.

Flow drilling screw

De fleste trapper slites ikke ut på grunn av klatring, men på grunn av øvrig håndtering. Våre nye trapper er montert sammen med FDS-teknikk (Flow Drilling Screw) som gir en stabil innfestning og trapper med betydelig lengre levetid.

Made in Nässjö

I 2016 blir fabrikken vår i Nässjö 20 år. Og i år har det blitt produsert en ny produksjonscelle til våre nye profftrapper i fabrikken. Denne nye cellen har gitt oss muligheten til å arbeide med mer avansert produksjonsteknologi slik som FDS skurer og bedre teknologi.

Det er takket være denne nye teknologien at vi har fått muligheten til å konstruere trapper som er mer komfortable, stabile og sikre.

Se videoen som viser hvordan den nye produksjonscellen ble bygget i fabrikken.

Se Video

Spør oss