Partner login

Profftrapp 55P

Wibe Ladders - Norge

En profftrapp for deg som ønsker kvalitet i hver detalj. 55Pn har hylle, plattform og saks i metall som gir en robust trapp med god stabilitet og lang levetid.

ROBUST PROFFTRAPP - DET PERFEKTE VALGET

55Pn er det perfekte valget for alle som ønsker en allsidig og pålitelig trapp til varierte arbeidsoppgaver. Innovativ festeteknikk med FDS-skruer gir en god stabil konstruksjon med minimal bevegelse og lang levetid. Detaljene har stått i fokus noe som har gjort de nye trappene sikrere og mer komfortable å arbeide med.

Produktinformasjon

55P er tilgjengelig i 8 ulike plattformhøyder mellom 0,7 og 3 meter. De er merket ”Bra Arbetsmiljöval” et godt valg for sikkert arbeid opp til 5-trinn (plattformhøyde 1,2 meter).

Gå til produktinformasjon

Designet for å vare

55P har et robust design med aluminiumsprofiler og endeklosser. Metallplattform og hylle i aluminium som er skrudd direkte i sideprofilen gir maksimal holdbarhet.

Designet minimerer også bevegelse i trappen slik at du står stødig og kan fokusere på arbeidet du gjør.

Flow drilling screw

De fleste trapper slites ikke ut på grunn av klatring, men på grunn av øvrig håndtering. Våre nye trapper er montert sammen med FDS-teknikk (Flow Drilling Screw) som gir en stabil innfestning og trapper med betydelig lengre levetid.

55Pn er merket "Bra arbeidsmiljøvalg" som er en svensk merking for sikkert arbeid i høyden. Merkingen gjelder 55P opp til plattformhøyde 1,2 meter.

Kravene til plattformhøyde og fallsikring er ulikt ut ifra høyden på stigen. I tillegg er det flere generelle regler som gjelder alle høyder.

Les mer om 'Bra Arbeidsmiljøvalg'

Støtteben

55P SB selges med støtteben inkludert - for å overholde de strengere reglene i Finland.

Se våre støtteben til 55P

Sikkerhet i hvert trinn

 • Sklisikre trinn

  80 mm dype sklisikre trinn for komfortabel og sikker klatring.

 • Stålsaks

  Stålsaks låser trappen i utslått posisjon og forhindrer både at trappen sklir fra hverandre eller presses sammen ved uhell.

 • Plattform med toveis sklisikring

  Plattformer med toveis sklisikring gir deg en sikker plattform å stå på.

 • Bra Arbeidsmiljøvalg

  55P med plattformhøyde opp til 1,2 meter er merket "Bra arbeidsmiljøvalg".

 • Testet og typegodkjent

  Våre trapper er testet og typegodkjent av SP - Sveriges tekniske forskningsinstitutt. Vi utfører også kontinuerlig våre egne kvalitetstester overvåket av SP som innebærer at vi også får P-merke våre trapper.

  Trappene er godkjente i henhold til EN-131 og AFS:2004:3.

 • Sikkerhetsutstyr

  Stigefot, støtteben og rekkverk kommer som ekstrautstyr for de som ønsker en enda sikrere trapp. På de høyeste 55P, 10-trinn og 12-trinn, er støtteben inkludert.

Made in Nässjö

I 2016 blir fabrikken vår i Nässjö 20 år. Og i år har det blitt produsert en ny produksjonscelle til våre nye profftrapper i fabrikken. Denne nye cellen har gitt oss muligheten til å arbeide med mer avansert produksjonsteknologi slik som FDS skurer og bedre teknologi.

Det er takket være denne nye teknologien at vi har fått muligheten til å konstruere trapper som er mer komfortable, stabile og sikre.

Se videoen som viser hvordan den nye produksjonscellen ble bygget i fabrikken.

Se Video

Sikkert arbeid

For å arbeide sikkert må du huske tre ting; velg riktig produkt, bruk produktet riktig og inspiser stigen regelmessig.

Lær deg å arbeide sikkert

Spør oss