Partner login

Stillas - All Inclusive

Wibe Ladders - Norge

Wibe Ladders stillas sortiment er utviklet for det tøffe, nordiske klimaet, men pakket som en all-inclusive ferie til Bahamas. Med våre komplette pakkeløsninger får du alt du trenger for å arbeide sikkert og i henhold til regelverket.

For hver høyde er det en komplett pakke som er enkel å bestille; alt du trenger for å arbeide sikkert og i henhold til regelverket. Du får eksempelvis sparkelister, støtteben og plattform for annenhver meter du bygger i høyden som gjør det sikrere å bygge og enklere å sende opp deler til neste nivå. Alle deler er også tilgjengelig som reservedeler, som kan erstattes dersom noe blir ødelagt.

Husk at for større høyder trenger du teleskopiske støtteben, vet du at du skal opp i høyden er det lurt å velge grunnpakke høy med en gang. Bygger du 8 meter utendørs må du bestille ballast separat.

5 modeller

Vårt sortiment inkluderer robuste trappe-, rulle- og håndverksstillaser. Alle har lasteklasse 3 og er produsert med samme høydekrav, holdbarhet og stabilitet. Hvilken du velger kommer an på hva du skal gjøre, hvor tungt du jobber, om du jobber høyt eller lavt, ute eller inne, kortere eller lengre perioder. Les mer om hvilken modell du burde velge under.

 • ST 1400

  Trappestillas er det beste valget dersom du skal arbeide lenge i store høyder og må bære tunge materialer opp. De stabile trappene med brede trinn gjøre transport opp og ned stillaset enklere og de store lukene gjør det enklere å komme gjennom. Plattformhøyde opp til 12 meter innendørs og 8 meter utendørs.

  Trappestillas ST 1400
 • RT 1400 & RT 750

  Rullestillas er et bra valg når du skal arbeide i høyere høyder. Tilgjengelig i to modeller; bred modell (RT 1400) som er mer stabil og har mest plass å bevege seg på og smal modell (RT 750) som passer smale områder og er enklere å transportere. Plattformhøyde opp til 12 meter innendørs og 8 meter utendørs.

  Rullestillas RT 1400 & RT 750
 • FT 750

  Håndverksstillas FT 750 er et mer kompakt alternativ som er enklere å håndtere og transportere. Maksimal plattformhøyde er 5,8 meter. Den sammenleggbare rammen gjør de enklere å bygge; på laveste nivå trenger du kun rammen, hjul og en plattform.

  Håndverksstillas FT 750
 • WHS 400

  Håndverksstillas WHS 400 er vår enkleste modell. Kompakt størrelse og sammenleggbar grunnseksjon gjør den enkel å håndtere og transportere. WHS 400 består av 3 pakker (A, B og C). Både A-pack og B-pack kan brukes alene. Du kan også kombinere alle 3 pakkene og få et stillas med plattformhøyde på 2,2 meter.

  Håndverksstillas WHS 400

praktisk og enkelt

På våre nyeste modeller - ST, RT og FT - har vi jobbet mye med de små detaljene som gjør stillaset komfortabelt og enkelt å jobbe med. Låskloen er gripevennlig med plass til to fingre, som gir deg mer kraft. Den slagfaste låseklemmen kan også hvile på rammen uten å låse seg.

De ulike stagene er fargekodet for å gjøre det enklere å skille dem. Hjulenes bremser, låsen til rammen, plattformer og luker og er også fargekodet for at de skal være enklere å finne og for at man skal huske å låse disse.

Plattformens sideprofil har en gripevennlig utforming for at det blir enklere å bære og løfte de.

Stabilitet

Våre ST- og RTmodeller er utstyrt med kraftige og høydejusterbare 200 mm hjul med robust innfestning som går langt opp i rammen. Dette gir et skikkelig fundament som gir stabilitet selv når du bygger veldig høyt.

Våre rullestillas er utstyrt med diagonalstag mellom hver andre meters rammeseksjon. Dette bidrar til stabilitet ved å låse sammen de ulike seksjonene.

Stillas i henhold til

Sommeren 2017 publiserte Arbetsmiljöverket i sverige nye regler for stillas (AFS 2013:4). Disse reglene innebar blant annet at det kreves dobbelt rekkverk og at man ikke får klatre på rammen på høyder over 2 meter. I norge kom arbeidstilsynet med nye regler i 2016 som følger mye av de samme prinsippene. Kjøper du et stillas fra oss inngår alle ekstra komponenter du trenger for å arbeide sikkert og i henhold til regelverket.

Les mer om reglene

Velge stillas

Vet du ikke hvilken modell du skal velge? Dette avhenger av hvilken høyde du skal arbeide i, hvor du skal arbeide og hvilken type jobb du skal utføre.

Les mer om valg av stillas

Sikkert arbeid

For å arbeide sikkert må du huske tre ting; velg riktig produkt, bruk produktet riktig og inspiser stigen regelmessig.

Lær deg å arbeide sikkert

Spør oss