Partner login

Velge stillas

Wibe Ladders - Norge

Hvor høyt jobber du?

Alle våre modeller er ikke godkjent for samme høyder. Under kan du se maksimal plattformhøyde innendørs og utendørs, velg den som passer dine behov.

hvor tungt og lenge jobber du?

For tyngre og lengre perioder med arbeid er det mer effektivt og komfortabelt å velge en modell med en større plattformflate, se målene under. Trappestillaset er det beste valget her da trappene gjør det enklere å bære utstyr og de store lukene gjør det enklere å passere.

hvor jobber du?

Jobber du på trange områder er det naturligvis en fordel med et smalt stillas. Om du jobber på ujevn grunn er ST og RT modellene det beste valget siden disse har høydejusterbare hjul, noe håndverksstillaset ikke har.

Jobber du i trapper er RT 750 det beste alternativet, les mer i monteringsanvisningen.

Transportering og bygging.

Desto mindre stillaset er, desto enklere blir transporten. Velger man et trappestillas må man beregne at trappene krever litt ekstra plass ved transport.

Håndverksstillaset har en sammenleggbar bunnramme og du trenger ikke rekkverk og ben på laveste høyde. Dette gjør de veldig praktiske i bruk på lave høyder.

Stillas - All Inclusive

Wibe Ladders sitt stillas sortiment er utviklet for det tøffe, nordiske klimaet, men pakket som en all-inclusive ferie til Bahamas. Med våre komplette pakkeløsninger får du alt du trenger for å arbeide sikkert og i henhold til regelverket.

Se våre 5 modeller med All Inclusive

Sikkert arbeid

For å arbeide sikkert må du huske tre ting; velg riktig produkt, bruk produktet riktig og inspiser stigen regelmessig.

Lær deg å arbeide sikkert

Spør oss