Tester og kvalitet

Hvor trygg kan en stige være? Vi ser faktisk ingen grenser. Derfor arbeider vi kontinuerlig for å utvikle både produktutvalget og produksjonen, og vi utfører regelmessige tester og revisjoner, slik at vi kan være sikre på at du alltid er trygg.

Tester og kvalitetTester og kvalitet

Fabrikken vår

Vi har vår egen fabrikk i Nässjö i Sverige, der vi produserer mesteparten av bukkene og stigene våre. Der har vi full kontroll ikke bare på kvaliteten på produktene, men selvsagt også på at miljøet og menneskene behandles bra. Vi er kvalitetssertifisert i henhold til ISO 9001 og miljøsertifisert i henhold til ISO 14 001.

En liten del av utvalget vårt produseres av eksterne leverandører. Vi besøker disse jevnlig og utfører granskninger for å sikre at produktene våre produseres i henhold til kravene våre til behandling av miljøet, menneskene og kvaliteten.

Testanlegg

Ved fabrikken har vi også vårt eget testanlegg der kan vi utføre både statisk og dynamisk testing. Vi har et testprogram der vi gjennomfører månedlige stikkprøver både i produksjonen og blant de lagrede produktene våre. I den dynamiske testriggen kan vi utsette produktene for ekstremt høye belastninger. Trappestigene og bukkene våre testes i sykluser på 50 000 repetisjoner med belastninger på 150 kg. For å gjøre testingen enda tøffere, tester vi også på ujevnt underlag. Noen av PROF+-bukkene våre blir utsatt for enda røffere behandling med belastninger på opptil 200 kg og 100 000 repetisjoner.

Produktutvikling

Vi utvikler de fleste produktene våre selv og utformer dem med brukeren i fokus. Dette er fordi vi vil tilby deg stiger, bukker og stillas som er de beste du får, og som oppfyller de mest krevende håndverkeres behov. Når du bruker et produkt fra oss, kan du føle deg trygg på at du har et produkt som er godt gjennomtenkt både når det gjelder funksjonalitet, ergonomi og slitestyrke.

Typegodkjent av RISE

Det finnes noen lover og forskrifter som gjelder for stiger og stillas. Vi gjør vårt ytterste for å følge dem, slik at du ikke trenger å tenke på dem mer enn nødvendig. Det mest grunnleggende for de fleste av produktene våre er at de må typegodkjennes i henhold til gjeldende standarder. Derfor lar vi RISE teste og typegodkjenne alle produktene våre som dekkes av en standard.