Slik velger du stillas

Hvor høyt jobber du?

Vær oppmerksom på at ikke alle modellene våre er godkjent for de samme høydene. Nedenfor kan du se maksimumshøydene for plattformer innendørs og utendørs og velge de modellene som passer til behovene dine.

Hvor tungt og hvor lenge jobber du?

For tyngre og mer langvarig arbeid er det mer effektivt og behagelig å velge en modell med større plattformoverflate, se mål nedenfor. Trappestillaset er det beste valget. Trappene gjør det enklere å bære utstyr, og den store luken gjør det enklere å komme seg gjennom.

Hvor jobber du?

En mindre modell er naturlig nok bedre hvis du jobber på trange steder. Hvis du jobber på ujevnt underlag, er ST- eller RT-modellene de beste valgene, ettersom de har høydejusterbare hjul, en funksjon som håndverksstillaset ikke har.

Hvis du jobber i trapper, er RT 750 det beste alternativet, se monteringsinstruksjonene for å få flere detaljer.

Transport og bygging

Jo mindre modell, jo enklere å transportere. Hvis du velger et trappestillas, må du beregne at trappene tar ekstra plass under transport.

Håndverksstillaset har en sammenleggbar nedre ramme, og du trenger ikke stigeføtter i den laveste høyden. Dette gjør dem svært enkle å bruke i lavere høyder.