Sikkerhet i hvert trinn

Wibe Ladders er den ledende nordiske produsenten av stiger, arbeidsbukker og stillas for profesjonelle brukere. Kvalitet og sikkerhet er en prioritet i alt vi gjør, fra produktutvikling og -produksjon til arbeidet vårt med å øke stigesikkerheten på arbeidsplassen. Slik at du kan føle deg trygg på hvert eneste trinn.

Alt vi gjør, er basert på kvalitet og sikkerhet, fra produktutvikling og produksjon til levering. Vi arbeider også aktivt med å øke stigesikkerheten på arbeidsplassen. Slik at du kan føle deg trygg på at vi setter sikkerheten først i hvert eneste trinn.

Wibe Ladders er en del av Hultafors Group, som tilbyr et bredt utvalg av førsteklasses produkter for fagfolk som må ligge ett trinn foran. Dette gir oss den støtten vi trenger for å kunne utvide horisonten og sette kursen mot neste mål: å bli det ledende varemerket når det gjelder sikkerhet i hvert trinn.

"Alt vi gjør, er basert på kvalitet og sikkerhet."

Commercial Manager Robert Agerskog snakker om filosofien vår og løftet vårt: å sette sikkerheten først i hvert trinn.

"Når du kjøper stige fra Wibe Ladders, er det én ting du kan være helt sikker på: Hver eneste del, hvert eneste materiale og hver eneste løsning har vært undersøkt ned til minste detalj, og stigen er nøye utformet for å garantere sikkerheten din. Dette gjelder for hele det omfattende utvalget vårt, fra robuste arbeidsbukker til brann- og redningsstiger. Løsningen vi tilbyr, er trygg på alle nivåer."

Deserunt amet in officia sit minim culpa ut reprehenderit mollit. Qui duis sunt irure dolor aute incididunt reprehenderit

Faktarutekomponent

Navn

Petter Gantelius

Yrke

Vindussnekker

Bor i

Ystad i Sverige

Noe

Vi i Wibe Ladders er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet til kundene og sluttbrukerne våre. Wibe Ladders er sertifisert i henhold til følgende standarder:

Instagram eller en annen lenke

@gantelius_fonsterhantverk

Hva er trygt arbeid?

"Trygt arbeid handler helt grunnleggende om å velge riktig løsning til riktig jobb. Skal du arbeide i lave høyder, eller litt høyere oppe? Eller er det sikkerheten din når du klatrer opp eller ned fra store høyder som er viktigst? Vi har tenkt på alle scenarioer for arbeid i høyden under utviklingen av produktene våre."

Hvordan sikrer dere kvaliteten på Wibe Ladders sine produkter?

"Alle produktene våre gjennomgår regelmessig testing av RISE (Research Institutes of Sweden), for typegodkjenning i henhold til rådende standarder. Vi gjennomfører også våre egne regelmessige tester, som RISE fører tilsyn med, for å sikre at alle produktene våre oppfyller de høye standardene vi garanterer. For oss er det til syvende og sist én ting som gjelder: Du skal alltid føle deg trygg på at vi setter sikkerheten din først, i hvert trinn."

Tittel på en punktliste

 • En punktliste
 • En punktliste
 • En punktliste
 • En punktliste
 • test
 • test
Gå hiticon
 • En større punktliste uten tittel
 • En punktliste
 • En punktliste
 • test
 • test2

Komponent i numerisk liste

 1. Vi i Wibe Ladders er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet til kundene og sluttbrukerne våre. Wibe Ladders er sertifisert i henhold til følgende standarder:
 2. Vi i Wibe Ladders er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet til kundene og sluttbrukerne våre. Wibe Ladders er sertifisert i henhold til følgende standarder:
 3. Vi i Wibe Ladders er opptatt av å levere produkter av høy kvalitet til kundene og sluttbrukerne våre. Wibe Ladders er sertifisert i henhold til følgende standarder:
 4. test

Oversikt over relaterte produkter finnes nederst på siden